BabyBlues

BabyBlues @ REACTOR

BabyBlues @ REACTOR

„BabyBlues” este un spectacol care vorbește despre experiența de a fi mamă, despre bucuriile și greutățile cu care se confruntă femeile care nasc și își cresc copiii în diferite medii sociale, despre depresia post-natală și felul în care aceasta se manifestă, e privită și tratată de societate. Depresia post-partum afectează 1 din 7 mame.

Spectacol bazat pe povești reale.

Regia: Victor Olăhuț
Distribuția: Alina Mîndru, Florentina Năstase, Ana Turos

Spectacol nerecomandat copiilor sub 12 ani

***
Intrarea gratuită în limita locurilor disponibile.
Rezervări la nr. 0730.959.793 prin sms/watsapp sau telefonic de luni până vineri între orele 11:00-18:00, email: [email protected], mesaj facebook CULTURĂ’N ȘURĂ

Premiera va avea loc pe 27 mai la Teatrul Nottara din București și va fi urmată de un turneu prin țară în orașele Bacău, Iași, Sibiu și Cluj.

***
Spectacolul a rezultat în urma unui proiect mai amplu intitulat „Femeie. C.L.A.R. Sat. Teatru” în cadrul căruia 210 de femei din mediul rural au beneficiat de consiliere medicală și psihologică profesionistă gratuită. În urma unor ședințe de psiho-terapie susținute de psihologul Alina Căprioară au fost documentate mai multe mărturii ce au devenit baza spectacolului nostru.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This