Băiețelul care se putea mușca de nas | Lansare de carte | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Băiețelul care se putea mușca de nas | Lansare de carte

15 April, 2019, 6:00 pm - 7:00 pm

Lansare de carte

Alex Moldovan – Băiețelul care se putea mușca de nas. Cu ilustrații de Irina Georgescu (Editura Vlad și Cartea cu Genius, 2019)

Invitați: Mihaela Frunză și Florin Bican

Despre carte:

Într-o bună zi, fără vreun motiv anume, Vlad a făcut ceva cu totul și cu totul neobișnuit: a început să se muște de nas.

Părinții erau uimiți, medicii, contrariați. Cine mai pomenise una ca asta? Era de-a dreptul nemaivăzut! Nemaiauzit! Mama și tata au hotărât pe dată că întreaga lume trebuia să afle cât era de special băiețelul lor. Au chemat presa, au anunțat televiziunile, s-a făcut forfotă și s-a anunțat mare spectacol, mare!

Toată lumea a venit să-l vadă pe băiețelul care se putea mușca de nas. Și-au așteptat, și-au așteptat, l-au rugat, l-au încurajat. Degeaba. Vlad nu se mușca de nas…

Despre autor:

Alex Moldovan s-a născut în 1977 la Cluj, unde locuieşte şi acum. E pasionat de literatura pentru copii, de jazz şi e voluntar la o asociaţie pentru protecţia animalelor. În copilărie, când a descoperit cărţile, a fost atât de încântat, încât şi-a propus să se facă scriitor atunci când o să fi e mare. Un timp ideea asta i-a ieşit cu totul din cap. A terminat Filosofia, a tradus peste treizeci de cărţi şi a fost librar. După ani, a simţit din nou nevoia să scrie şi şi-a făcut un blog. I-a spus Bicicleta galbenă.

Olguţa şi un bunic de milioane e romanul lui de debut şi inaugurează seria Cărţilor cu Olguţa.

Detalii

Dată:
15 April, 2019
Program:
6:00 pm - 7:00 pm
Eveniment Category:
Tag:
RSVP
https://www.facebook.com/events/2000912413353396/

Locație

Book Corner Librarium
Eroilor, 15
Cluj-Napoca, 400129 Romania
+ Google Map

Organizator

Book Corner Librarium

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.