Balaklava Blues live @ Urania Palace #donbasdubsteptour

Balaklava Blues live @ Urania Palace #donbasdubsteptour

Balaklava Blues – pentru prima oara in concert in Romania ajunge si la Cluj-Napoca la Urania Palace.
Muzica de razboi, impotriva razboiului, pentru razboiul din tine.

Ia bilet de aici.

Adusa direct de pe strazile razboiului dintre soldatii ucrainieni si rusi, muzica Balaklava Blues ajunge pentru prima oara in concert in Romania, la Timisoara, Cluj –Napoca si Bucuresti.

Descris de presa internationala ca fiind “o reflectie serioasa și captivanta asupra stresului post-traumatic si a incercarilor pe care le facem pentru a merge mai departe”, proiectul celor doi artisti, cucereste rapid, tara cu tara, om cu om.

S-au intalnit ingrijind soldatii raniti. Seara le cantau, ea la acordeon, el la vioara. Dimineata erau scosi la exercit, sa invete sa traga cu pusca. Azi, sunt sot si sotie, parca vedetele unui love story, scos de la naftalina.

Ca sa te prinda, nu-ti trebuie decat doua urechi si un pic de simt al realitatii. Un 2 man show, cladit pe bagrandoul folkloric al Ucrainei, adus intentionat in modernism, compus pe un beet electronic, bine amestecat. Canta muzica teritoriilor pierdute, iar imaginile aduse in specatcol, daruiesc un cocatil vizual pe care nimeni nu si l-ar mai dori!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This