BATRA 2019 - Bienala de Arhitectură Transilvania | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

BATRA 2019 – Bienala de Arhitectură Transilvania

7 November, 2019 - 24 November, 2019

Arhitectura verde, armonia habitatului, protejarea mediului înconjurător, integrarea elementelor tradiționale în arhitectura modernă și conservarea patrimoniului rural sunt preocupările acestei ediții a Bienalei de Arhitectură Transilvania.

Scopul este reflectat de tema aleasă, ”Viitorul/Acum”, respectiv dorința de a implica întreaga comunitate în planurile și deciziile arhitecților, urbaniștilor, peisagiștilor, autorităților, pornind de la premisa că numai așa viitorul poate reflecta ceea ce ne dorim cu toții.

A patra ediție a Bienalei de Arhitectură Transilvania (BATRA) 2019, organizată de Ordinul Arhitecților din România, Filiala Transilvania, în parteneriat cu filialele OAR din Bihor, Satu-Mare, Alba și Nord-Vest, va avea loc la Cluj-Napoca, Oradea, Alba Iulia, Satu Mare și Baia Mare, în perioada 7-24 noiembrie. “Epicentrul” evenimentelor va avea loc la Cluj-Napoca.

Detalii

Start:
7 November, 2019
End:
24 November, 2019
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/528161384664766/

Locație

Bienala de Arhitectura Transilvania
OAR Filiala Transilvania, Blvd. Eroilor, nr. 22, ap. 10
Cluj-Napoca, Cluj Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.