BattleLab Robotica 2019

BattleLab Robotica 2019

Fenomenul BattleLab Robotica, aflat la a IX-a ediție, este un concurs internaţional de sumo robotic, ce se referă la idei inovative, determinare și ingeniozitate, deoarece participanții își construiesc de la zero propriul robot autonom, cu scopul de a domina ringul de luptă.

Conceptul de sumo robotic a apărut la sfârșitul anilor ‘80 în Japonia, ca o încercare de a combina tradiția cu tehnologia. Competițiile de acest gen sunt în continuă creștere, evoluând de la roboțeii îmbrăcați în lemn şi plastic la adevărate demonstrații ale tehnologiilor de ultimă generație.

Dacă ești curios să vezi rezultatul muncii studenților participanți, dornici să-şi exploateze creativitatea, spiritul de echipă și pasiunea pentru domeniul tehnic, vino pe 11 Mai 2019 în amfiteatrul P03 din incinta Universității Tehnice, strada Barițiu, nr. 26.

Fie că ești pasionat de sumo robotic sau pur și simplu vrei să ai o zi de weekend plină de spectacol și dinamism, trece-ți evenimentul în agendă și hai să te bucuri de competiție!

Intrarea este gratuită!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This