Bazar de bine

Bazar de bine

Ne mutăm sarsanelele la Atelier Cafe, niște generația din ziua de azi, care ne-au poftit, săru’mânuțele.

Ce precupețim, ce cumpărați: mărțișoare, jucării-bijuterii, cărți, trebi de bucătărie, decor de căși & grădini, feșteli de-nfrumusețare, pape-tărie mărunțică, drăcii pentru câini și pisici, hăinoșag și încălțăminte, ba chiar lucruri care nu știm ce-s, să fie primit.

Toate au prețuri de citit cu ochelari.

Citare din clasici: ~ Medicina veterinară e scumpă. Pacienții noștri, niște scumpi, au buzunarele goale. La #bazardebine, vindem ieftin lucruri donate de oameni buni, iar asta înseamnă că:
■ ne susținem munca zilnică și misiunea cu bătaie lungă: medicină veterinară pentru animale singure și oameni cu venituri mici.
■ cultivăm spiritul civic: invităm comunitatea să participe la tratamentul bubelor ei.
■ încurajăm refolosirea lucrurilor vechi și descurajăm, chiar dacă infim, fabricarea de obiecte noi și consumul poluant de resurse.
■ întărim un concept comercial isteț și valoros, larg răspândit în țări civilizate și aproape inexistent la noi: magazinul caritabil/charity shop.

Dacă doriți să donați obiecte pentru Bazar de bine, vă așteptăm cu recunoștință la cabinetul nostru veterinar, pe strada Donath 46, de luni până vineri, între 10 și 20, unde veți completa cel mai scurt proces verbal de predare-primire care s-a inventat vreodată. ~
___________________________________________

Intrarea liberă
Extra info: 0264.450.655 (Atelier Cafe)

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE