BeardIn Poker Tournament by BB – Winter Edition

BeardIn Poker Tournament by BB – Winter Edition

Beard Brothers is all-in again!

In 16 decembrie ne vedem la cea de a 4-a editie a campionatului de poker – BeardIn Poker Tournament 4 – Winter Edition 2018 (Texas Holdem). Banii stransi in urma evenimentului vor completa suma de 150.000 euro necesara achizitionarii unei ambulante de tip C pentru SMURD Cluj, in cadrul campaniei “1.12 Wheels For Life by Beard Brothers”.

Amator sau profesionist, singur sau in echipa, turneul se adreseaza oricarui tip de jucator.

Cu ajutorul celor de la Rounders Poker Lounge Cluj-Napoca vom pregati 12 mese disponibile, a cate 10 jucatori.

Buy-in-ul este de 100 de lei cu re-buy nelimitat. Rezerva-ti locul din timp. Fa plata celor 100 de lei cu specificatia “BeardIn Poker” in contul Asociatiei Beard Brothers, IBAN: RO58BTRLRONCRT0249735201 Banca Transilvania si locul este al tau.

Continuam traditia si pastram posibilitatea inscrierii pe echipe de cate 5 persoane, intrarea fiind de 200 de lei + buy-in de participant(1500lei/echipa). Castigatorii acestei categorii vor fi recompensati cu un premiu special.
Premiile sunt distribuite pe primele 10 locuri, premiul pe echipa + un premiu special la tombola.

Se bluffeaza, se face raise, uneori chiar re-raise si tot ce este necesar pentru a ca̦tiga premiile puse in joc. Vor juca pe-o mana doar nonconformismul, determinarea barbosilor si profesionalismul personalului de la Rounders Poker Lounge.

Formular inscriere: https://goo.gl/forms/0sX94fFNG1TJFDZP2

Raise your bet to keep the wheels rolling!

* La intrarea evenimentului se percepe o taxa de 15 lei ceea ce reprezinta “taxa de intrare in cazinou”, bani care merg catre statul roman.
** Inscrierea in formular nu asigura rezervarea locului la eveniment. Rezervarea locului este efectuata doar dupa achitarea sumei de 100 lei in contul Asociatiei Beard Brothers cu mentiunea “BeardIn Poker”.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This