Behind The Scenes - Ateliere practice pentru liceeni

Behind The Scenes – Ateliere practice pentru liceeni

Behind The Scenes – Ateliere practice pentru liceeni

Filmele ne bucură, ne relaxează, ne dau de gândit sau ne fac să visăm! La unele dintre ele ne uităm de mai multe ori și descoperim ceva nou la fiecare vizionare. Sunt cele pe care le numim ”preferatele noastre”, care rămân cu noi mult timp după ce le vedem și despre care vorbim cu prietenii. V-ați întrebat vreodată cum ajunge un film de la idee, la imaginile de pe ecran?

𝐂𝐢𝐧𝐞𝐦𝐚 𝐀𝐑𝐓𝐀, în parteneriat cu Facultatea de Teatru s̗i Film a Universității Babeș-Bolyai, își propune să vă dezvăluie ce se află în spatele realizării unui film, în cadrul unor ateliere dedicate liceenilor.

VINERI, 14 octombrie, între orele 15.30 – 18.00, participanții vor urmări la Cinema ARTA proiecția lungmetrajului 𝐃𝐨𝐦𝐞𝐬𝐭𝐢𝐜, în regia lui Adrian Sitaru, urmată de o discuție cu regizorul, care va face o introducere a activităților practice din weekend și va răspunde la întrebări despre realizarea filmului.

SÂMBĂTĂ, 15 octombrie, și DUMINICĂ, 16 octombrie, între orele 10.00 – 14.00, liceeni vor participa la o serie de ateliere în care vor fi ghidați să dezvolte scurte proiecte de film și să afle răspunsuri despre cinema de la profesioniști consacrați din industria de film românească.
Atelierele se vor desfășura la Facultatea de Teatru și Film, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 4, sala 40 (mansardă).

Categoria de vârstă: 14 – 19 ani
Participarea este gratuită, pe bază de înscriere, utilizând formularul disponibil aici.
Înscrierile se realizează în limita locurilor disponibile până joi, 13 octombrie, ora 15.00.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This