Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Berlin – Cremona Tango Express

26 Iulie, 7:30 pm

Detalii

Data:
26 Iulie
Interval orar:
7:30 pm
Events Categories:
,
Tag-uri:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/218990605599897/

Organizator

Doamna T

Locație

Doamna T
str. Napoca nr.10
Cluj-Napoca,
Berlin – Cremona Tango Express

După succesul de anul trecut,
BERLIN – CREMONA tango express
revin la Doamna T

BERLIN – CREMONA tango express, un duo care s-a dedicat muzicii de tango,alcātuit din bandoneonistul italian Fabio Turchetti şi violonista germanā de origine românā Michaela-Carmen Bacalu.

Duo-ul interpreteazā muzicä originalā compusă de Fabio Turchetti şi capodopere ale genului clasic , cum ar fi “La cumparsita” şi tangouri vocale ca “Malena” sau “Naranjo in flor”.
Formatia cântā de la sfärsitul lui 2015 şi a avut apariţii scenice în Germania şi Italia.

Michaela-Carmen Bacalu s-a născut la Cluj Napoca şi are o instruire muzicală clasică: a absolvit Liceul de Muzicā Cluj şi Conservatorul “Hanns Eisler” Berlin. Are o experiențā bogată în muzica de orchestrā, bisericeneascā şi cameralā ca violonistă solistă, concert maistrā şi în programe solo. A cântat in Germania, Romania, Italia.

Fabio Turchetti este un bandoneonist şi compozitor italian. A studiat bandonoen în Buenos Aires cu Rodolfo Mederos şi Carlos Viaggiano; a cântat în jurul globului solo, în formaţii de duo sau trio la Manila, San Diego, Thessaloniki, New York, Londra, Philadelphia, Praga, Roma, Paris, Madrid, Berlin, Boston

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz