Bibliobibuli Cluj #4: Toate viețile pe care nu le-am trăit

Bibliobibuli Cluj #4: Toate viețile pe care nu le-am trăit

📚 Marți, 30 iunie, de la ora 19:00, ne întâlnim la a patra ediție online a clubului de lectură #Bibliobibuli, unde vom vorbi despre „Toate viețile pe care nu le-am trăit”, noul roman al multipremiatei scriitoare indiene Anuradha Roy, apărut la Editura Humanitas în primele luni ale lui 2020.

🍷 Bibliobibulii* se întâlnesc o dată pe lună în Cărturești Iulius Mall (iar în timpul pandemiei, pentru că #stămacasă, în online 👨‍💻) pentru a discuta despre o carte: ce le-a plăcut și ce nu, ce ingrediente au lipsit sau dacă autorul a găsit rețeta perfectă. În meniu avem ficțiunea ca fel principal, dar ocazional servim și alte feluri literare.

*Cum, n-ați auzit de bibliobibuli? Este un termen inventat de umoristul american H. L. Mencken pentru a-i desemna pe oamenii care citesc prea mult.

Căutăm bibliobibuli pentru a ne completa cercul de lectură. Ești bibliobibulul potrivit dacă:
✔️ literatura face parte din dieta ta săptămânală;
✔️ încerci să ieși din zona de confort a bibliotecii de-acasă;
✔️ poți asculta păreri diferite de ale tale fără să-ți iasă flăcări pe nas;
✔️ ești cititor responsabil și duci lectura până la capăt, ba uneori iei și notițe.

😄 Nu-ți face griji dacă ești timid, bibliobibulii nu se mănâncă între ei, ba chiar încearcă să-și facă viața cât mai plăcută unii altora. Au mintea deschisă, sunt curioși și prietenoși, știu să asculte, se încurajează la vorbă și își doresc să înțeleagă cât mai bine ceea ce au citit.

👩 Gazda întâlnirilor este Andreea Pop, traducătoare, cronicar literar pasionat, editor de ocazie și, bineînțeles, bibliobibul.

💌 Bibliobibulii doritori sunt rugați să trimită un email la adresa [email protected], pentru a-și asigura un scaun virtual la masa de lectură, găzduită de Zoom.
Participarea este gratuită, dar numărul de locuri este limitat (pentru ca interacțiunea să decurgă armonios). Sunt bineveniți și cei care subliniază direct pe carte, îndoaie colțurile sau decupează citate pentru a le înrăma. 📖

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This