Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Biblioteca vie LGBT+

24 January, 2019, 7:00 pm - 9:00 pm

Cum ar fi dacă oamenii ar fi cărți? Dacă am putea frunzări prin sufletele celorlalți cu aceeași ușurință cu care deschidem o carte în librărie? Ei bine, la Biblioteca Vie se poate!

PRIDE România te invită la dialog și cunoaștere, cărțile fiind persoane din comunitatea LGBTQ ce-și vor spune poveștile reale de viață.

___________________________________________
Intrarea este liberă, cu rezervarea locurilor aici.

Evenimentul este organizat în colaborare cu PRIDE România și face parte din programul cultural „100 de ani de România. Trei istorii secundare”.

În contextul sărbătoririi unui secol de la „Marea Unire”, acest program va prezenta o serie de perspective complementare la discursul oficial: perspectivele acelor comunități sau indivizi care au contribuit la evoluția României, dar nu dintr-o poziție de putere. Se dorește astfel aducerea la lumină a unei serii de istorii alternative, care împreună să ofere o imagine mai complexă și mai nuanțată a trecutului nostru comun.
A doua serie de evenimente din cadrul programului „100 de ani de România. Trei istorii secundare” are loc între 21-30 ianuarie și se va concentra pe tema „ALTFEL/ LA FEL”
Lista completă a evenimentelor aici.

Program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Details

Date:
24 January, 2019
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/409721959765556/

Locație

REACTOR de creație și experiment
Strada Petofi Sandor, nr 4
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map

Organizator

PRIDE România
Share This