Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Biblioteca Vie @ ScoutHouse

24 March, 2018, 6:00 pm - 8:00 pm

Majoritatea dintre noi folosim, uneori stereotipuri în interacțiunile cu alți oameni și aproape nimeni nu poate declara sincer că nu are nici o prejudecată sau nici un stereotip, chiar inconștient, față de alte persoane.

Biblioteca Vie oferă Cititorilor întocmai oportunitatea de a da ochii cu prejudecățile lor, de a sta față în față cu ele și îi încurajează să deschidă coperta, înainte de a judeca pur și simplu cartea după aceasta. Scopul și cadrul în care se desfășoară totul nu este unul de persuasiune sau presiune asupra cuiva pentru a accepta lucruri cu care nu simte că poate să fie de acord sau să relaționeze, ci sprijină principiul că, în condițiile potrivite, cu toții suntem capabili să ne depășim frica de “celălalt”.

În Biblioteca Vie cărţile sunt oameni care intră într-un dialog personal cu cititorul și îi oferă o experienţă unică de învăţare. La fel ca într-o bibliotecă obișnuită, cititorul alege o carte, o împrumută la sala de lectură și o citește. Diferența este că o poate împrumuta numai pentru 30 de minute, dar lectura este una cât de poate de activă și are forma unui discuții.

Noi ți-am pregătit o întâlnire cu câteva Cărți Vii care s-au confruntat cu anumite dificultăți psihologice (anxietate, adicții, relație defectuoasă cu sine, etc.), au avut ceva de învățat din asta și sunt dispuse să-ți împărtășească povestea lor.

Dacă eşti curios să citeşti o astfel de carte, să îi asculţi povestea, să poţi să întrebi şi să primești răspunsuri, te așteptăm să te înscrii la Biblioteca Vie!

Accesul este gratuit, însă locurile sunt limitate.
Pentru a vă înscrie și a rezerva o carte, vă rugăm să completați următorul formular.

Detalii

Data:
24 March, 2018
Program:
6:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Tag-uri:
Website:
https://www.facebook.com/events/2012831842371811

Locație

ScoutHouse
Piata Unirii nr. 10, etaj 2
Cluj-Napoca,Romania
+ Google Map

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sat 20
Sat 20

Expoziție foto: Franța-România, perspective încrucișate

18 April, 12:00 am - 25 April, 12:00 am
Sat 20

Gazette 13

18 April, 11:00 pm - 21 April, 3:00 am
Sat 20

Lansare Oficială Vespa Club Cluj

20 April, 2:30 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.