Blocați în trecere | prezentare Fresh Start

Blocați în trecere | prezentare Fresh Start

? După o vară de ateliere, creație și experiment, rezidenții celei de-a treia ediții Fresh Start sunt pregătiți să ne arate rezultatul muncii lor.

BLOCAȚI ÎN TRECERE
De/cu: Irina Crăiță-Mândră (regie), Bianca Trifan (dramaturgie), Camelia Neagoe ( coregrafie), Dan Cristian Ioniță (muzică), Irina Sibef, Grațiela Bădescu, Andrei Han (actorie).
Mentor: Sinkó Ferenc

Pornind de la o serie de întrebari despre sine și ulterior (în procesul de lucru) diverse provocări lansate actorilor prin improvizații, spectacolul își propune să abstractizeze angoasele, vulnerabilitățile, frustrările și temerile care ne modifică inevitabil experiențele personale. Este necesar să explorăm și să deconstruim spațiul obscur în care conviețuiesc aceste frici și să urmărim felul în care noi le traversăm pentru a ne cunoaște și în ultimă instanță (re)cunoaște fragilitatea.
? Intrarea liberă în limita locurilor disponibile.
? Fresh Start este un program de rezidențe adresat tinerilor absolvenți de teatru, aflat la a treia ediție. Sub îndrumarea lui Sinkó Ferenc, mentorul acestei ediții, precum și a echipei Reactor, cei șapte rezidenți au fost inițiați în producția unui spectacol prin tehnici specifice teatrului devised și în regim independent.
_________________

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This