Blooming 5th Edition

Blooming 5th Edition

🌷După o lungă așteptare, în acest an ne revedem la Blooming 5th Edition, ediția aniversară a acestui proiect îndrăgit!
🥳Vă invităm pe data de 14 aprilie la Restaurant ROD Events Calea Turzii nr. 160 pentru a ne fi alături să marcăm două evenimente: de la ora 18:30, ne întâlnim pentru a celebra Chartarea Clubului Rotaract Cluj-Napoca Gemina, urmat de Ediția aniversară a mult așteptatului Blooming de la orele 20.00.
🏥Puteți să vă rezervați un loc la evenimentul caritabil printr-o donație de 250 RON, fonduri pe care cluburile noastre intenționează să le aloce unui nou proiect pe care dorim să îl susținem: renovarea saloanelor pacienților de la parterul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj și dotarea spitalului cu un lift care să faciliteze transportul cu targa al pacienților, Clinica de Neurologie, secția Neurologie II.
💐 În această seară, o să ne bucurăm de muzică bună pentru că îi avem pe cei de la Royal Avenue alături de noi, de un bufet suedez de la Restaurantul Rod și de open bar, în schimbul unei donații de 250 RON.
🥳 În cadrul ediției aniversare Blooming, invitații noștri vor avea posibilitatea de a participa la tombola organizată, la care obiectele de artă își caută noii proprietari. Pentru că surprizele nu se termină niciodată când vine vorba de Blooming, în 14 aprilie ne bucurăm de licitația, pusă la dispoziție de către sponsorii și partenerii noștri.
👥Invitații sunt așteptați începând cu ora 17:30 pentru Chartarea Clubului Rotaract Cluj-Napoca Gemina.
🎟Rămâneți aproape pentru a afla cum vă puteți achiziționa biletul, care este o donație către cauza noastră.
Dress code-ul pe care ne-ar plăcea să îl respectăm în număr cât mai mare este: Cocktail Attire.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This