Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Board Games Night @ Cărturești Platinia

12 December, 2019, 6:30 pm - 8:30 pm

Vă invităm joi, 12 decembrie, de la ora 18.30, la ediția specială de Crăciun a Board Games Night🥁 la Cărturești Platinia!
Ca în fiecare an, în librăriile #Cărturești avem #TârgulCărtureștilor și v-am pregătit o #listă de idei pentru cadouri ingenioase și frumoase, numai gata de pus sub brad și menite să aducă multă bucurie în sufletul celor dragi!

Cu ocazia celei de-a treia ediții Board Games Night @Carturesti Platinia vă propunem patru jocuri din categoria short games, dintre cele mai populare și îndrăgite jocuri de societate: Cards Against Humanity, Jenga, Exploding Kittens și Bang-Bang, cu tot cu extensii!
#yay!

Așadar, vă invităm pe 12 decembrie, seara, de la ora 18.30 să încercați aceste jocuri propuse de Carturesti Cluj & echipa The Guild Hall, iar dacă vă încântă, vi le puteți achiziționa din librărie pentru voi și cei dragi ai voștri.
Atenție! Cu această ocazie specială oferta de jocuri selecționată beneficiază de o reducere de 10% din prețul inițial, valabilă doar în seara evenimentului! Merry Christmas too you all merry gamers! #jollygood #CarturestiCluj

Intrarea la eveniment este liberă, în limita a 15 locuri disponibile.
De aceea vă rugăm să vă semnalați intenția de participare prin completarea formularului de AICI.

Details

Date:
12 December, 2019
Time:
6:30 pm - 8:30 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/2976389062390532/

Locație

Platinia Shopping Center
Calea Manastur 2-6
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map

Organizator

Carturesti Cluj

Evenimente viitoare

Share This