Book your stay at ClujHub!

Book your stay at ClujHub!

Donează o carte și lucrezi gratuit la ClujHub!

ClujHub continuă campania “Book Your Stay at ClujHub”, prin care clujenii sunt încurajați să doneze cărți pentru biblioteca ClujHub, în spiritul colaborativ al comunității de antreprenori din cel mai mare spațiu de coworking și evenimente din țară.

Ne propunem să strângem 2.500 de volume, câte o carte pentru fiecare metru pătrat. Fiecare contribuție va fi recompensată cu zile gratuite de lucru, care pot ajunge până la o săptămână de ședere gratuită la ClujHub.

Campania se va derula până pe 15 august inclusiv.

Vă rugăm să trimiteți lista cu cărțile pe care doriți să le donați pe email la victor[@]clujhub.ro

„ClujHub este un spațiu neconvențional de lucru, iar în cadrul acestei campanii vrem să primim recomandări de citit! O carte citită înseamnă o recomandare făcută pentru o lectură relevantă. Așteptăm cărțile pe care vreți să le împărțiți, share your knowledge! Este o recomandare și un mod de a împărtăși din experiența și know how-ul fiecăruia”.

Cu un spațiu total ce va ajunge la 2,500 de metri pătrați, în această primăvară, ClujHub oferă spații cu birouri private pentru echipe, cowork open space, săli de ședințe și săli de evenimente care vor putea primi de la 30 la 250 de persoane. Spațiul include terasa și grădina urbană, zona de mindfulness și relaxare, biblioteca și zona de colaborare cu spirit de cafenea propuse de echipa Morphoza, designerii spațiului.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This