Bosch Future Mobility Day | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Bosch Future Mobility Day

19 May, 2019, 10:00 am - 5:00 pm

Centrul de Inginerie Bosch din Cluj vă invită la cea de-a doua ediție Bosch Future Mobility Day (www.boschfuturemobility.com), o zi specială, dedicată tehnologiilor viitorului și oamenilor care îi inspiră pe cei din jurul lor.

Evenimentul include Bosch Future Mobility Challenge, o competiție tehnică internațională la care au luat startul 22 de echipe de studenți care vor prezenta mașini la scara 1/10 pentru care au dezvoltat algoritmi de condus autonom, conferința Bosch Future Mobility Talks cu tema ”Overcoming Great Challenges”, expoziții și demouri interactive care prezintă lumea Bosch, precum și alte activități special gândite pentru entuziaștii de tehnologie și pentru familiile lor.

Participarea este gratuită, evenimentul adresându-se tuturor pasionaților de tehnologie și familiilor cu copii. Evenimentul va începe la ora 10:00 și se va încheia în jurul orei 17:00, dar puteți ajunge și pleca oricând doriți.

Ce ACTIVITĂȚI am pregătit pentru voi la Bosch Future Mobility Day?

🚗 Demonstrații cu mașini – Home Zone Parking Assist (mașină care parchează singură), Automated Braking System (mașina care frânează automat la detecția bicicletelor), Video Systems –Procesare de imagini (Jaguar F-Pace și Dacia Duster) și Ultrasonic Sensor Systems – sistemul de avertizare in unghiul mort (Renault Megane)
🚗 testarea simulatorului Titi Aur
🚗 testarea bicicletelor și scuterelor cu propulsie electrică Bosch
🚗 vizitarea fabricii Bosch Cluj
🚗 multe alte tehnologii și demouri care vor fi anunțate ulterior

În afara zonei dedicate competiției studenților (parter) și a zonei de standuri Software, Hardware & Quality and Validation topics (etajele 1 și 2), vom avea o ZONĂ DEDICATĂ COPIILOR, unde aceștia vor putea testa mașini cu pedale și vor putea participa la activități organizate de eematico, Yuppi Camp și Beard Brothers, ca de exemplu:
🎈 crearea unor plăcuțe de lemn într-un proces care simulează o linie de producție
🎈 crearea unor mașinuțe cu un motoraș electric
🎈 ateliere de creație cu motive populare românești
🎈 ateliere pentru decorarea ghivecelor de flori
🎈 ateliere de plantare
🎈 diferite jocuri
🎈 mașinuțe cu pedale

Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de viitor!

Detalii

Dată:
19 May, 2019
Program:
10:00 am - 5:00 pm
Eveniment Category:
Tag:
RSVP
https://www.facebook.com/events/857766324569935/

Locație

Bosch Engineering Center Cluj
pin Strada Someșului 14
Cluj-Napoca, Cluj 400145 Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.