Brandocracy @ ClujHub

Brandocracy @ ClujHub

Brandocracy este o conferință despre puterea brandului dintr-o perspectivă integrată branding / marketing / cultură organizațională și customer experience.

Este conceptul care îmbină obiectivele de brand și business cu leadership-ul și starea de bine a angajaților.

Conferința va fi susținută de Anca Rarău.

Anca are o experiență de peste 20 de ani în marketing strategic și operațional, poziționare de brand, customer experience, employer branding, research și PR. Înainte de a intra în consultanță, a deținut poziții de management în două dintre bancile de top din România – director marketing și comunicare la Banca Transilvania (9 ani) și director marketing la BCR (5 ani), coordonând și lansând în piață branduri și proiecte de anvengură națională. De-a lungul carierei, a câștigat, împreună cu echipele pe care le-a condus, numeroase premii pentru eficiența campaniilor de marketing (Effie Awards), dar și pentru proiecte de Public Relations și Corporate Social Responsibility.
În 2017, Anca Rarău a intrat în antreprenoriat, fiind managing partner al firmei sab/ strategy+advisory+brandocracy care are în portofoliul de clienți companii din domeniile: medical, construcții, financiar, educație IT, hotelier, turism, cultural.
Anca Rarău a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, are un master la ASE București și un Executive MBA la CNAM Paris.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This