Bucurie în Mișcare – Cluj Napoca

Bucurie în Mișcare – Cluj Napoca

Programul “Bucurie în Mișcare” revine în această toamnă cu 3 evenimente care vor avea loc în Cluj-Napoca (15-16 septembrie), Turda (22 septembrie) și Alba Iulia (29-30 septembrie). În cadrul evenimentului din orașul Marii Uniri, cu ocazia Centenarului, organizatorii pregătesc realizarea unui Record Mondial Guinness, urmând ca prin contribuția a peste 9000 de participanți să fie realizată cel mai mare număr 100 format din oameni.

Mai multe detalii despre proiectul Bucurie în Mișcare pot fi obținute accesând www.bucurieinmiscare.ro

Despre programul Bucurie în Mișcare România:

Bucurie in Mișcare este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația 11even în anul 2012. De atunci și până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 30 de orașe din România și 4 orașe din Republica Moldova, reunind zeci de mii de participanți. Bucurie în Mișcare este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Bucurie în Mișcare își propune să aducă împreună copii și părinții, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, într-un eveniment viu, extrem de ofertant.

Acest proiect vizează educatia copiilor si tinerilor prin mișcare, joaca și diferite activități meșteșugărești în aer liber, fiind o alternativă la folosirea tehnologiei. Urmărim să responsabilizăm familia cu privire la importanța mișcării în aer liber, a jocurilor și a sportului în diferitele sale forme și să canalizăm tânăra generație spre a deveni modele de urmat din perspectiva abordării unui stil de viață sănătos.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This