Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Business Smart School 2019

1 September, 2019, 9:00 pm - 7 September, 2019, 11:30 pm

Îți dorești să îți lansezi propria afacere, dar nu știi de unde să începi? Te încântă ideea de antreprenoriat și ai dori să afli informații prețioase direct de la oameni care conduc afaceri de succes?

Business Smart School îți vine în ajutor. Te așteptăm la cea de-a XII-a ediție, cu un “Business Starter Pack” bine pus la punct. Dacă te întrebi ce include, te sfătuim să vii și să te convingi de eficacitatea și impactul acestui proiect și să descoperi surprizele pe care ți le pregătim.

Însă, de pe acum îți putem garanta training-uri și workshop-uri prin prisma cărora speakeri consacrați din România vor veni să își împărtășească poveștile de succes și să te ajute să obții bagajul de informații necesar pentru a stabili un punct de pornire pentru afacerea ta.

Dacă ai împlinit 18 ani și ești elev, student, masterand sau doctorand, te invităm să aplici pentru școala de vară Business Smart School 2019, pentru a petrece o săptămână productivă, într-un mediu prietenos, în care dezvoltarea personală, educația și distracția merg mână în mână.

Organizația Studenților Economiști din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, te așteaptă în perioada 1-7 septembrie la Cluj-Napoca pentru a descoperi împreună pașii spre o carieră în mediul de afaceri.

See you soon. And don’t forget: learn, practice, succeed!

Găsești formularul de aplicare aici.

Details

Start:
1 September, 2019, 9:00 pm
End:
7 September, 2019, 11:30 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/356753345009373/

Locație

FSEGA
Strada Teodor Mihali nr. 58-60
Cluj-Napoca, 400591 Romania
+ Google Map
Share This