Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Cafeaua Domnului Ministru

28 June, 8:00 pm - 11:00 pm

Cafeaua Domnului Ministru

Comedia
CAFEAUA D-LUI MINISTRU
adaptare dupa piesa cu acelasi titlu de Horia Garbea

Cu: BEBE COTIMANIS, IULIA DUMITRU, ADA DUMITRU
…………………………………………………………………………………………..
Vineri, 28 iunie, ora 20.00
CINEMA DACIA CLUJ-NAPOCA

“Cafeaua domnului ministru” este o comedie satirica despre clasa politica si anturajul acesteia, fie ca vorbim de institutii statale sau “apropiati”. Piesa expune in mod caricatural viciile, abuzurile și problemele grave de moralitate. Publicul se amuza copios pe seama unor personaje ridicole si situatii comice, uneori absurde; aceasta fiind o formula accesibila, usor de digerat de catre spectatori, dar care atrage atenția asupra problemelor reale ale clasei politice actuale.
Actiunea se petrece de Ziua Europei, o zi foarte importanta in calendarul sarbatorilor nationale, sarbatorita in mod “particular” de catre un ministru si sefa lui de cabinet, exponenti ai unui sistem statal profund viciat, in biroul ministerial, acolo unde navaleste neanuntata o “patroana”, dar nu orice fel de patroana, ci una de bordel cu clienti “speciali”, care cere cu tupeul “specific” sa nu-i fie inchisa “pravalia”. Piesa parodiaza aceasta situatie de santaj si aduce o rezolvare in spiritul si pe masura celor trei personaje.
Comedia este, conform autorului textului dramatic original, scriitorul Horia Gârbea, “una dintre puținele comedii macabre ale dramaturgiei românești, cu situații și replici de umor negru, grotesc și absurd.”

Detalii

Dată:
28 June
Program:
8:00 pm - 11:00 pm
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/834586973583026/

Locație

Cinema Dacia Cluj
Str. Bucegi, nr. 11B
Cluj-Napoca,400001Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.