Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Camera Obscură | Pinhole | workshop de fotografie

26 March, 12:00 pm - 2:00 pm

Participanţii sunt invitaţi să-şi confecţioneze, sub îndrumarea profesioniştilor, câte un aparat de fotografiat cu stenopă. Apoi vom realiza împreună fotografii, direct pe hârtie fotosensibilă şi le vom developa “old school” în camera obscură.

Stenopa sau pinhole sunt termeni care se referă la fotografierea fără obiectiv, acesta din urmă fiind înlocuit cu un mic orificiu de pătrundere a luminii.

Proiectul stimulează creativitatea și inovația participanților în realizarea dispozitivelor, respectiv folosirea cunoștințelor din matematică, fizică, chimie în realizarea fotografiilor și stimulează dezvoltarea de abilități pentru comunicare vizuală.

Participarea este gratuită pentru companiile participante înregistrate în avans și costă 250 de lei pentru publicul general. Trebuie să vă înregistrați urmând link-ul de bilete/tickets de mai sus.

Toate materialele necesare sunt puse la dispoziţie de către Asociaţia Culturală Ciorchin. Evenimentul va avea loc in sala 2 de lângă intrarea media.

Înscrieri: aici

Detalii

Dată:
26 March
Program:
12:00 pm - 2:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/2255793608074556/

Organizator

Târgul de Cariere
Phone:
0371 135 785
Email:
office@targuldecariere.ro
Website:
http://www.targuldecariere.ro

Locație

Cluj-Napoca

Cluj-Napoca,Cluj400383Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.