Campionatul Național Carcassonne

Campionatul Național Carcassonne

Ești pregătit pentru marea confruntare? ?

Sâmbătă, 6 octombrie 2018, cutia.ro organizează cel mai important și așteptat eveniment al anului, pentru toți pasionații de Carcassonne – Campionatul Național de Carcassonne – 2018 ! ????

Evenimentul are loc la Cluj-Napoca, în incinta centrului comercial Platinia Shopping Center și se va desfășura între orele 11,00 – 18,00.

Participarea este gratuită și se poate face doar pe bază de înscriere, până cel târziu în data de 3 octombrie, completând acest formular ➡️

Elaborează strategia, pune-ți la încercare adversarul, cucerește teritoriile și acumulează puncte!

Participantul desemnat Campion Național Carcassonne 2018 va reprezenta România la Campionatul Mondial de Carcassonne ce va avea loc la Essen, în data de 27 octombrie.

Pe lângă trofeul mult așteptat, câștigătorul Campionatului Național de Carcassonne – 2018, va din partea noastră drept premiu – transportul și intrarea gratuite la Târgul de Jocuri din Essen – Spiel 2018 Essen
În plus, toți participanții vor avea poate de multe surprize ?

❕ Recomandăm participarea doar pentru persoanele care cunosc deja jocul.

Vârsta minimă de participare este de 8 ani.
Copiii cu vârsta de până la 14 ani pot participa la competiție doar însoțiți de un părinte sau un tutore.

Regulamentul oficial al Campionatului Național de Carcassonne – 2018, poate fi consultat aici accesând tab-ul ” Notes”

? Mult succes tuturor!
Vă așteptăm cu drag.

Informații suplimentare se pot obține la adresa de email [email protected]

Denumit după oraşul medieval fortificat din sudul Franţei, jocul de societate Carcassonne, a fost creat de către Klaus-Jürgen Wrede. Jocul a câştigat în 2001 cele mai prestigioase premii din lumea jocurilor de societate, respectiv „Jocul Anului” şi „Premiul Jocului German”. După mai bine de un deceniu acest joc este considerat unul dintre cele mai populare jocuri de societate din lume.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This