Cards Against Humanity Competition @ The Guild Hall

Cards Against Humanity Competition @ The Guild Hall

Ce este acest eveniment?

O competiție casual de Cards Against Humanity.

Ce vei face la acest eveniment?

În primul rând, trebuie să te înscrii printr-un mesaj pe Facebook înainte de eveniment. În seara competiției vii la noi în magazin, te așezăm la o masă și vei juca Cards Against Humanity cu ceilalți participanți. La finalul evenimentului, câștigătorul va primi un premiu. Cafea, apă, ceai și ciocolată caldă incluse în preț.

Ești o persoană oribilă, fără moralitate? Grozav. Aceasta este competiția pentru tine. Alătură-te nouă și câștigă titlul de cea mai cumplită persoană de la masă. Oamenii sensibili nu ar trebui să aplice.

Pentru a participa la competiție, trebuie să te înscri trimițându-ne un mesaj pe Facebook. În ziua evenimentului, în funcție de restricțiile în vigoare, vom împărți participanții la un număr de mese. Fiecare masă va avea un câștigător care va fi încoronat cea mai oribilă persoană (și va câștiga premiul). Vom folosi jocul de bază și câteva (6) extensii. Ne vom distra în cel mai greșit mod posibil. Premii:

Câștigătorul fiecărei mese va primi un abonament de student (în valoare de 50 RON) + un voucher de reducere de 20%.

Pentru a participa la acest eveniment, va trebui să cumperi o intrare de seară sau să ai un abonament The Guild Hall. Mai multe informații despre prețuri, aici.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This