Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Care-i Fruntea? Spectacol tradițional de Crăciun

13 December, 2017, 6:00 pm - 9:00 pm

Organizația Studenților pentru Turismul Românesc (OST) are plăcerea de a vă invita, în data de 13 decembrie, începând cu orele 18.00, în AULA FSEGA la cea de a 11-a ediție a spectacolului tradițional de Crăciun „Care-i fruntea?”.

Acest eveniment va aduce în atenția dumneavoastră reprezentanți a 3 zone etnografice din România cu tradiții și obiceiuri specifice. Aceștia vor avea misiunea de a pune în scenă cum știu mai bine, datinile specifice zonei pe care o reprezintă și de a demonstra de ce aceasta este „fruntea” țării prin scenete, dansuri tradiționale și multe alte surprize.

Membrii celor 3 zone vor fi voluntarii O.S.T., iar spectacolul va fi completat de interpreți de muzică populară și ansambluri folclorice profesioniste.

Ne dorim să promovăm tradițiile, dar și să rămânem în tonul sărbătorilor, sprijinind asociația ”Căsuța Bucuriei” în dezvoltarea și pregătirea copiilor aflați în casa de copii a acesteia.
Așadar, pe lângă momentele artistice, în cadrul spectacolului vor avea loc și licitații de produse tradiționale aduse direct din cămara bunicilor noastre, toate fondurile strânse astfel având menirea de a face sărbătorile mai frumoase acestor copii.

Dând dovadă că suntem gazde primitoare, vă vom întâmpina cu mâncare tradițională, îndrăgitul vin fiert și multe alte delicii!

Intrarea este liberă!

No viniți?

P.S. Rămâneți cu ochii pe noi, în zilele ce urmează vă vom prezenta artiștii și ansamblurile care ne vor încânta!

Detalii

Dată:
13 December, 2017
Program:
6:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/974294179389078

Locație

FSEGA
Strada Teodor Mihali nr. 58-60
Cluj-Napoca,400591Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.