Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Carrie Tree | Songs to warm the hearts

13 December, 2019, 8:00 pm - 10:00 pm

“Carrie Tree is UK’ s indie scene best kept secret” – The World

Nu știm cât de secret mai poți fi după ce ai colaborat live si in studio cu artiști precum Damien Rice, Carly Simon, Lamb, Fink, Albert Mazibuko (Ladysmith Black Mambazo), Rumer, Mirabai Ceiba, sau Martha Tilston . Carrie a avut rolul de vocalist principal in albumul lui Andy Barlows “Leap and the net will appear” si a cantat cu el live la show-ul BBC2 Dermot O’Leary’s ce detine 1,6 millioane de ascultători.

Al treilea album al lui Carrie “The Canoe” a fost completat in Islanda si lansat primavara asta, având parte de review-uri excelente si multe difuzări la radio.
Ascultătorul este atras in lumea ei plină de povești mistice și sunete sublime mixate cu măiestrie de producătorul Markus Sieber (MIrabai Ceiba).

Această vara, odată cu realizarea noului sau album “The Canoe”, Carrie s-a bucurat de turnee in țări precum Anglia, Tara
Galilor, Elvetia, Portugalia,Spania, Franta,Suedia, Olanda,Belgia, Germania și …iată acum în premieră în România!

Carrie aduce la București și Cluj un sunet cald menit să deschidă inima și sâ încânte sufletul. O combinație de acustic, mistic, etnic, poezie și reverie. Cuvintele sunt prea mici pentru a descrie starea pe care o resimți în timpul unui concert Carrie Tree așa că te invităm să vii să o asculți live vineri 13 decembrie, la Urania Palace din Cluj.

Vino să te bucuri de concerte de suflet în care ne desfătăm cu muzică , poezie și ceai.

Biletele se gasesc in format electronic AICI.

Details

Date:
13 December, 2019
Time:
8:00 pm - 10:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1234673123386070/

Locație

Urania Palace
str. Horea nr. 4
Cluj-Napoca, 400038 Romania
+ Google Map

Organizator

Urania Palace

Evenimente viitoare

Share This