CATRAFU-SALE #6

CATRAFU-SALE #6

Catrafu-SALE #6 este aici și suntem foarte nerăbdători să vă prezentăm ce punem la cale pentru această ediție!🤩

DE CE SĂ VII LA CATRAFU-SALE?
Dacă ai stat și tu dimineața gândindu-te că nu ai nimic fresh cu care să te îmbraci, deși dulapul tău e full, atunci conceptul de garage sale reprezentat prin acest eveniment vine în ajutorul tău și îți oferă oportunitatea perfectă pentru a elibera puțin loc în garderobă. În același timp, poate găsești și tu o comoară vestimentară printre standerele vecine, contribuind astfel la strângerea de fonduri ce vizează cauza noastră caritabilă. (Vezi mai jos👇🏻) Mai mult decât atât, la evenimentul nostru vei găsi o atmosferă relaxantă, cu muzică bună și oameni puși pe fapte bune!🤗🛍🎶

CAUZĂ
Scopul acestei ediții este acela de a strânge fonduri pentru renovarea punctelor sanitare din cadrul spitalului de copii Pediatrie I. În cadrul acestui spital sunt internați copiii cu probleme medicale din Cluj-Napoca și din împrejurimi, care au nevoie de îngrijiri de durată.
Demersul nostru de modernizare a unităților sanitare are scopul de a oferi cele mai bune condiții de igienă și un plus de confort copiilor și părinților, astfel încât atenția acestora să fie direcționată în totalitate înspre tratamentul medical primit.
În același timp, prin intermediul acestui proiect, ne dorim să promovăm inițiativa globală de a proteja mediul înconjurător prin relocarea hainelor utilizate către alți posesori.

🗓 CÂND?
Duminică, 8 mai 2022, în intervalul orar 12:00-19:00

📍 UNDE?
La EC Garden⚡️ Str. Călărașilor 1D, Cluj-Napoca 400167

📌 PARTICIPARE ȘI ÎNSCRIERI
Intrarea la eveniment este GRATUITĂ, tu doar fă-ți drum pe la noi.
Dacă dorești să vinzi haine, accesorii sau oricare alte catrafuse, trebuie să rezervi un stander (sau două), în cadrul proiectului, în funcție de numărul de articole pe care vrei să le expui către vânzare.

Cum faci asta?
Îți rezervi un loc prin iaBilet
Completezi acest formular.
Pregătești produsele și aștepți cu nerăbdare să înceapă Catrafu-SALE #6😎

🏷Donația pentru un stander/ o masă este de 100 de lei.
🏷Donația pentru două standere/ două mese este de 170 de lei.

Surprizele nu se opresc aici, așa că mai dă o geană pe pagina evenimentului sau pe Insta-ul nostru @rotaractvisiocj, pentru a rămâne la curent.😎
See You there!👀

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This