CATS (fragment coregrafic)

CATS (fragment coregrafic)

Cats este un muzical compus de Andrew Lloyd Webber, bazat pe cartea Old Possum’s Book of Practical Cats scrisă de T.S. Eliot și pe muzica compusă de Andrew Lloyd Webber.

Pisicile se adună și povestesc despre tribul Jellicle, explicând de câte nume beneficiază fiecare. Acest număr este urmat de dansul Victoriei, Pisica cea Albă, care semnalează începutul Balului Jellicle. Munkustrap naratorul spectacolului, ne spune că în această seară, Old Deuteronomy va alege o pisică care va renaște și va duce o viață nouă pe Heavyside Layer.
Munkustrap o introduce pe Jennyanydots, o pisică vărgată, ce “stă și stă și stă” cât e ziua de lungă, iar apoi apariția spectaculoasă a lui Rum Tum Tugger, Casanova-ul tribului, înnebunește toate pisicuțele din trib.
O pisica gri, bătrână și neîngrijită apare și se uită în jur. Este vorba despre Grizabella, fostă pisică Glamour. Momentul este întrerupt de un zgomot puternic care sperie întregul trib. Ar putea fi Macavity? Pisicile fug înfiorate. Câteva chicoteli semnalează intrarea lui Mungojerrie și Rumpelteazer. Ei sunt doi hoți neastâmpărați, cărora le place să cauzeze probleme oamenilor.
Patriarhul tribului Jellicle, Old Deuteronomy, cheamă toate pisicile înapoi și dă startul Balului Jellicle, prilej cu care pisicile cântă, dansează și își afișează “puterile de dans profesionist”.
Dansul ,muzica și voia bună împletesc o poveste magică cu pisici dungate, roz, tigrate și negre. Vă invităm să dansați și să cântați alături de noi.

DISTRIBUȚIA:
MUNKUSTRAP – Ștefan Dogaru
Mr MISTOFFELEES – Ștefan Liță
VICTORIA – Ioana Moldovan
MUNGONJERRIE – Călin Graur
RUMPELTEAZER- Cristina Casian
DEMETER – Giorgiana Coman
BOMBALURINA – Calița Nantu
JELLYLORUM – Francesca Fülöp
JENNYANYDOTS – Daniela Purcărea
RUM TUM TUGGER – Ștefan Liță
GRIZABELLA – Francesca Fülöp
OLD DEUTERONOMY – Daniela Purcărea

Regia: KRISZTINA BOTH
Machiaj: GIORGIANA COMAN
Sunet, lumini: VICTOR LUP

Durata : o oră

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This