Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Ce se pierde și ce se câștigă (@open lab Reactor)

14 November, 7:00 pm - 8:30 pm

Ce se pierde și ce se câștigă

Ne-am concentrat mult în ultima perioadă pe a oferi un spațiu cât mai generos laboratorului și cercetării artistice. Am participat împreună la ateliere, ne-am întâlnit să vorbim despre căutările noastre, ne-am împărțit în grupuri și am experimentat.

Ce se pierde și ce se câștigă este unul dintre rezultatele acestor căutări.

Ce se pierde și ce se câștigă
(performance)

de: Raul Coldea, Cătălin Filip, Ioana Hogman, Alina Mișoc, Doru Taloș

Ne gândim la artă ca la ceva care construiește și reimaginează lumi. Dar cum ar fi dacă ne-am gândi ca la o pierdere? Deciziile care se iau în timpul proceselor artistice limitează, cenzurează. Ochiul din afară al regizorului cenzurează. În final, produsul e doar un rest al unei multitudini de posibilități care nu au fost explorate. Uneori așa e și în iubire, așa că am construit performance-ul ca pe un studiu asupra iubirii și singurătății.

Ce se pierde și ce se câștigă e un exercițiu de teatru în care regia s-a făcut prin corespondență și în care actorii s-au întâlnit doar de câteva ori ca să testeze cum se întâlnesc în același spațiu playlist-urile de acțiuni și situații pe care fiecare dintre ei le-au primit.

Durată: 1h 15’
Intrarea este liberă.

Rezervări prin e-mail la adresa [email protected], cu mențiunea „rezervare ce se pierde și ce se câștigă”. Vă rugăm să menționați numărul de locuri pe care doriți să îl rezervați.

Details

Date:
14 November
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
eveniment Categories:
,
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/1640268749642125/

Locație

REACTOR de creație și experiment
Strada Petofi Sandor, nr 4
Cluj-Napoca, Romania
Share This