Cheers! for Ukraine @ Visuin

Cheers! for Ukraine @ Visuin

De fiecare dată când ucrainenii ridică un pahar, ei spun “Budmo!” – o tradiție ucraineană de încurajare, ce se traduce prin “Let us be! / Să fim!”.

Să fim și noi alături de ei în această perioadă e mai mult decât firesc. Vineri, 22 aprilie, spunem la VISUIN “Cheers! for Ukraine”, ocazie de a dona încasările către o cauză în care credem – 𝗕𝘂𝗱𝗺𝗼𝗨𝗔.

𝗕𝘂𝗱𝗺𝗼𝗨𝗔 este un proiect caritabil, lansat de un grup de profesioniști din industria băuturilor spirtoase din Ucraina. Echipa proiectului susține 26 de restaurante din Kiev și Harkov. 552 de bucătari, barmani și voluntari lucrează pentru a găti mâncare pentru 16.800 de persoane. În fiecare zi!
Soldați, bătrâni și copii, personal medical, tinere mame, într-un final toți sunt beneficiarii direcți ai acestui proiect.
Fiecare 10 euro asigură hrană pentru o persoană pe zi, astfel că orice ajutor este binevenit.
Cum poți ajuta și tu?
Vino la evenimentul “Cheers! for Ukraine”, organizat la VISUIN vineri, 22 aprilie, împreună cu comunitatea BudmoUA. Încasările de la eveniment vor fi donate cauzei.
Poți alege să consumi un cocktail dedicat BudmoUA. Îl vei recunoaște în meniu după sticker-ul special din dreptul lui. La fel, banii din vânzări se vor transforma în mese calde pentru ucraineni.

Poți dona și tu. Fie donezi direct, cu card bancar, la VISUIN, fie faci o donație pe platforma BudmoUA (urmărește în locația noastră QR CODE-ul care te direcționează către site-ul lor oficial).

Mulțumim celor care s-au alăturat cauzei – Dasler Print House, MeloMelanj, Breasla Barmanilor, Brigada.
Sugar și D’Jhu / MeloMelanj aduc și ei vinilurile cu muzică bună.

Budmo!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This