fbpx
Cină pe întuneric

Cină pe întuneric

Cină pe întuneric

CINĂ PE ÎNTUNERIC este un eveniment special, creat de Extasy în colaborare cu Asociația Alfabetul Scripor, a cărui fondator este Tudor Scripor, artist plastic și inventatorul alfabetului tactil al culorilor pentru nevăzători, unul dintre oamenii care și-au dedicat munca pentru a le oferi nevăzătorilor șansa de a simți frumusețea și căldura culorilor.

Scopul principal al CINEI PE ÎNTUNERIC este de a promova accesibilitatea și drepturile persoanelor cu dizabilități și totodată, de a contribui la dezvoltarea și educarea unei comunități cu valori precum: empatia, respectul, toleranța și integrarea socială.

Te invităm în data de 29 septembrie, începând cu ora 19:00, la o CINĂ PE ÎNTUNERIC, unde vei lua masa fiind într-o beznă totală și experimentând o oră din viața obișnuită a unei persoane nevăzătoare. În acest fel, vei putea să fii mai aproape de ceea ce simt oamenii cu deficiențe de vedere și vei putea contribui la îmbunătățirea vieții acestora prin simpla prezență la eveniment. Dat fiind faptul că 80% din profit va fi direcționat către Asociația Alfabetul Scripor!

Ne vom asigura că te simți bine și că nu întâmpini dificultăți, de asemenea pe parcursul întregii seri vei fi ghidat/ă de o persoană nevăzătoare, care te va ajuta să te deplasezi în caz de nevoie și va fi acolo pentru tine. În ceea ce privește masa propriu-zisă, vor fi disponibile 3 variante ale meniului: Carne, Vegetarian și De Post, astfel încât fiecare dintre voi să poată beneficia de o cină completă și sățioasă!

Vei avea parte nu doar de o cină neobișnuită pe întuneric, ci de o experiență inedită pe care o vei trăi cu sufletul!

Preț bilet: 319 lei/ 1 persoană
Important!
80% din profit va fi direcționat sub formă de donație către Asociația Alfabetul Scripor, pentru a contribui la îmbunătățirea vieții de zi cu zi ale persoanelor cu deficiențe de vedere.
P.S. Dacă achiziționezi biletul prin Extasy, primești 100 lei Cash Back în aplicație!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This