Cina pe întuneric

Cina pe întuneric

O nouă “Cină pe întuneric”, organizată de Alina Dinuță și Asociația “Pontes” din Cluj-Napoca, în 22 Noiembrie 2018, la Cluj Arena, ora 19.00. Vă așteptăm să ne cunoașteți și să vă cunoașteți pe dumneavoastră înșivă, altfel de cum vă știați!

Veţi avea ocazia, pentru două ore şi jumătate, să intraţi în „necunoscutul lumii nevăzute” şi, împreună, vom explora şi vom cunoaşte lumea prin alte simţuri decât prin văz: tactil, olfactiv, auditiv.

Taxa de participare este de 100 de lei. Înscrierile se pot face până în 21 Noiembrie, ora 15.00, inclusiv. Dacă faceți rezervarea online, vă rugăm să sunaţi sau să trimiteţi SMS la 0742939828 (Mircea Haiduc) pentru emiterea biletului dumneavoastră de intrare (personalizat).

Pentru rezervări şi plata online, accesaţi pagina web.
sau, pentru rezervări telefonice (mai rapide), sunaţi la 0742939828 (Mircea Haiduc) sau, prin e-mail, pe adresa [email protected] .

Confirmarea rezervării va fi validată după achitarea taxei de participare. Biletul de participare vi se va înmâna la intrarea în sală. Achitarea taxei de participare se poate face online sau prin contactarea persoanei de mai sus, care se va deplasa la dumneavoastră.

Numărul total de locuri la eveniment: 42.
În cazul in care nu veţi fi mulţumit de ceea ce se petrece la această cină, veţi primi banii înapoi, pe loc, fără a vi se cere nicio explicaţie.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This