Cine-concert: Soundtrack of Dreams | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Cine-concert: Soundtrack of Dreams

8 June, 2019, 6:30 pm - 8:30 pm

Multi-premiatul pianist, compozitor, orchestrator și producător Jean-Michel Bernard va putea fi ascultat live la TIFF18. Bernand este compozitorul preferat al regizorului Michel Gondry pentru care a compus coloana sonoră a mai multor filme, inclusiv La science des rêves, pentru care Bernard a fost premiat la Cannes. Compozitorul francez este cunoscut pentru compozițiile unice de pe coloanele sonore ale unor producții cinematografice renumite ca Paris-Manhattan (r. SophieLellouche), Hugo (r. Martin Scorsese) sau Madame Bovary (r. Claude Chabrol). A fost premiat pentru realizările sale de către Uniunea Europeană a Compozitorilor de Muzică de Film, iar în 2017 a fost distins cu Grand Prix SACEM. Recent, Jean-Michel Bernard a fost desemnat Artist Steinway, numărându-se acum printre personalitățile importante ale muzicii care cântă exclusiv la clapele acestui remarcabil instrument.

Cine-concertul „Soundtrack of Dreams” include compoziții proprii, dar și piese celebre ale altor compozitori care au creat muzică de film, precum Lalo Schifrin sau Ennio Morricone. Invitata specială a serii va fi Kimiko Ono, solista cu care Bernard concertează de peste două decenii. Evenimentul este organizat în cadrul „Sezonului România-Franţa 2019” la TIFF.

Detalii

Dată:
8 June, 2019
Program:
6:30 pm - 8:30 pm
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/267292484210715/

Locație

Casa de Cultură a Studenţilor
Piaţa Lucian Blaga 1-3
Cluj-Napoca,400003Romania
+ Google Map
Phone:
0264598024

Organizator

Cluj Life

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.