Classic Unlimited @ Daisler Print House | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Classic Unlimited @ Daisler Print House

11 November, 2017, 7:00 pm - 9:00 pm

Classic Unlimited duce muzica clasică în locuri neconvenționale.

În cadrul turneului național de pian ajungem într-o hală, în atelier de reparații auto-moto, magazin, tipografie și în cetate. În locuri obișnuite pentru viața noastră de zi cu zi, dar neobișnuite pentru muzica clasică.

Vă invităm astfel să descoperiți alături de pianistul Bogdan Vaida cum se schimbă experiența unui spectacol în funcție de locul unde ne aflăm.

Tipografia Daisler Print House va găzdui concertul din 11 noiembrie de la Cluj.

„E foarte interesant pentru mine cum se schimbă muzica în funcție de locul unde cânt. Sigur, în funcție de acustică, loc și condiții. Dar și din punct de vedere afectiv, emoțional, în funcție de “aura” locului respectiv și mai ales de oamenii care își duc viața de zi cu zi acolo. Practic la fiecare concert se amestecă muzica cu “arta” locului respectiv. Pentru că și să meșterești la motociclete sau să vindeci bolnavi sau să cureți apa de… tot felul (am avut un concerte și la o stație de epurare) poate fi o artă”, spune Bogdan.

Intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile. Există un bilet neobligatoriu, iar fiecare persoană alege care e suma pe care o achită.

Rezervarea este obligatorie.

Detalii

Dată:
11 November, 2017
Program:
7:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Category:
Tag:
,
RSVP
https://www.facebook.com/events/721927551325787

Locație

Daisler Print House
Strada Avram Iancu nr. 20A
Cluj-Napoca, 400091 Romania
+ Google Map

Organizator

Classic Unlimited

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.