Cluj Circus Days

Cluj Circus Days

Cluj Circus Days

Circus Fairies vă invită la Cluj Circus Days, primul festival de circ contemporan din România.
În perioada 1-3 octombrie 2021, la Cluj, veți avea parte de
🔴 Spectacole de circ contemporan realizate de artiști profesioniști
🟡 Animații stradale
🔴 Jonglerie cu foc și leduri
🟡 Ateliere și piste de inițiere
🔴 Masterclass-uri ținute de traineri cu experiență
🟡 Jocuri și concursuri de circ
🔴 Activități pentru toate vârstele și abilitățile
Veți putea încerca jonglerie cu diverse obiecte (mingi, măciuci, cercuri, diabolo, eșarfe, flowerstick), flowarts cu poiuri, circ aerial și acrobalance, trasee de echilibru, provocări pe monociclu și multe altele.
Cluj Circus days este, pe de o parte, un festival de circ contemporan pentru participanții de toate vârstele, indiferent de nivelul de cunoștințe din domeniul circului și în același timp o convenție de circ dedicată comunității naționale a artelor circului cu activități special dedicate lor, dar totodată impresionante pentru public.
🤹 𝗜̂𝗺𝗽𝗿𝗲𝘂𝗻𝗮̆ 𝗳𝗮𝗰𝗲𝗺 𝗰𝗶𝗿𝗰!
Fiind prima ediție, anul acesta participarea la activități și spectacole este gratuită. Dacă doriți să ne susțineți eforturile și activitățile, donațiile sunt binevenite și vă mulțumim pentru orice ajutor oferit.
Pentru cei care sosesc din alte orașe, există posibilitate de cazare cu cortul în camping. Pentru detalii suplimentare contactați Camping Colina pe facebook sau la [email protected]
Vom reveni în curând cu mai multe detalii și cu programul pe zile.
🤹 𝗝𝗼𝗻𝗴𝗹𝗲𝗿𝗶, 𝗮𝗰𝗿𝗼𝗯𝗮𝘁̦𝗶, 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗹𝗶𝗯𝗿𝗶𝘀̦𝘁𝗶 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗲𝘁𝘂𝘁𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻𝗶, 𝗵𝗮𝗶𝗱𝗲𝘁̦𝗶 𝘀𝗮̆ 𝗻𝗲 𝗰𝘂𝗻𝗼𝗮𝘀̦𝘁𝗲𝗺!
Prima zi a evenimentului Cluj Circus Days, 1 octombrie 2021, este rezervată comunității de circ contemporan din România. Dacă ai jonglat vreodată cu orice obiect, ai făcut echilibristică pe slackline, picioroange, monociclu etc, te-ai jucat cu poi-urile sau ai făcut acrobații (aerials, pole, acrobalance/acro-yoga etc), te așteptăm pe grupul Circus Community Romania, unde vom discuta mai multe detalii despre activitățile special dedicate vouă. Nu contează nivelul și frecvența cu care practici acest sport, te așteptăm cu mare bucurie!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This