fbpx

Cluj Design Days / HOME exhibition

Cluj Design Days / HOME exhibition

Cluj Design Days / HOME exhibition
◦ expoziție de design aniversară ◦
🥳 5 ANI de Cluj Design Days
👉 30 octombrie – 8 noiembrie 2020 @ Cluj-Napoca – CASA TIFF
👉 13 – 22 noiembrie 2020 @ Timișoara – BASTION

Acesta este un an al schimbării. Trecem prin tranziția către un nou mod de a trăi. Cum va arăta această nouă lume… încă nu știm, dar rolul designerilor este de a încerca să răspundă la aceste incertitudini. În această tranziție, scopul designerului este să exploreze soluții alternative printr-o gândire laterală, creativă și umanistă.
Expoziția Cluj Design Days 2020 este despre ACASĂ, locul în care ne-am petrecut cu toții majoritatea timpului în acest an; o expoziție curatoriată cu obiectele care ne conturează tabieturile, activitățile și anumite ipostaze de relaxare.
Anul acesta ne-am propus să explorăm obiectele de design special concepute pentru a crește starea de confort si wellbeing în casă. Este o situație inedită în care trebuie să găsim soluții de entertainment și de ocupat timpul în propriile noastre spații. O perioadă în care căutăm soluții inovative de a ne contura confortul de acasă mai mult ca niciodată.
În același timp, expoziția ‘HOME’ explorează felul în care situația actuală a conturat creativitatea designerilor autohtoni și modul în care creațiile lor s-au metamorfozat într-o perioadă cu totul unică și particulară din viețile noastre.

Intrarea este liberă.
📍 Cluj-Napoca, Casa TIFF (str. Universității 6)
⏰ 30 octombrie – 8 noiembrie 2020
⏰ 12:00 – 20:00

__________________
Expoziția Cluj Design Days se mută în perioada 13 – 22 noiembrie 2020 la Timișoara Design Days în Bastionul Maria Theresia.
__________________
Cluj Design Days este o platformă de promovare, expunere şi vânzare ale creaţiilor designerilor autohtoni înființată în 2015. Cluj Design Days / at HOME este cel de-al 16-lea eveniment Cluj Design Days, anul acesta sărbătorind 5 ANI de activăți creative.
__________________
Parteneri: Timișoara Design Days, Casa TIFF, Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca
Parteneri media: The Institute, Revista Atelierul, Igloo media, Designist.ro, Magic FM Romania, EBS Radio, Daisler Print House

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This