Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Cocktail – Premiera la Cluj

18 November, 2019, 8:00 pm - 10:00 pm

Strălucitoare și surprinzătoare, Maia Morgenstern și Carmen Tănase vă invită la COCKTAIL – o petrecere magică, menită să împlinească marele vis al protagonistelor. Două femei frumoase, fermecătoare și pline de viață, decid să refuze rutina, să risipească umbrele și să spulbere neîmplinirile trecutului, sperând fiecare la o nouă șansă la dragoste, din convingerea că pentru iubire nu e niciodată prea târziu.

Biletele sunt disponibile si pe https://bit.ly/2STf6H0

Flavia și Gianna, două prietene temperamentale, împart de câțiva ani același apartament, după separarea de foștii lor soți, dar nu au deloc aceleași principii de viață. Resemnarea în urma despărțirii este doar o aparență bine întreținută de viața lor activă și plină de contraste comice: cel mai așteptat moment la job este sfârșitul programului, vacanțele au în spate luni întregi de economii, iar alcoolul nu este o soluție pentru nimic. Nevoia de iubire nu se compensează. Și totuși un COCKTAIL, o privire, o întâlnire, și viața se schimbă, totul se schimbă, iar marea surpriza nu se va lăsa așteptată. Magic! Sigur va fi magic!

COCKTAIL de Aldo Nicolaj, o comedie fabuloasă marca MAIA MORGENSTERN și CARMEN TĂNASE, cu Jawad Mohammad Shahbazimoghadam, Florina Gleznea și Viviana Gherasim! Regia: Mariana Cămărășan.

Detalii

Data:
18 November, 2019
Interval orar:
8:00 pm - 10:00 pm
Categorii:
Tags:
, ,
RSVP:
https://www.facebook.com/events/3304819659536134/

Locație

Opera Nationala Romana Cluj-Napoca
Piaţa Ştefan cel Mare, Nr. 2-4
Cluj-Napoca, 400081 Romania
+ Google Map
Phone:
0264 592 976
View Locație Website

Organizator

Startickets.ro