Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Colinde netemperate

20 December, 2018, 7:00 pm - 9:00 pm

Nu. Nu încă un concert de colinde. Pentru că știm că e plin, pentru că știm că inclusiv în seara acestui concert se vor desfășura, în paralel, multe altele, caritabile sau nu, acesta este UN ALT FEL de concert de colinde. Alături de Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei și cu sprijinul partenerilor Alpha Bank Romania, Steelcase și Muzeul Etnografic al Transilvaniei, vă propunem o perspectivă diferită asupra tradițiilor de iarnă:

COLINDE NETEMPERATE
Cântate de Avant’n’Gard (adică Maria Balabaş – voce, claviaturi; Mihai Balabaş – chitară, electronice; Călin Torsan – instrumente de suflat; Marina Pîngulescu – vioară, diverse instrumente, voce) și ”povestite” de actrița Sânziana Tarța.

O experiență unică, o incursiune în tradițiile vechi, arhaice, ale românilor, prin colinde din colecții de folclor, legende mai mult sau mai puțin creștine scoase la iveală de prin arhive, proiecții de fotografii rare.
Încercăm o redescoperire a spiritului sărbătorilor de iarnă? Ce ziceți? 🙂

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Rezervările se fac prin comentarii în cadrul evenimentului.

Detalii

Dată:
20 December, 2018
Program:
7:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/2293468587554618/

Organizator

Locație

Muzeul National de Istorie a Transilvaniei
Str. Constantin Daicoviciu, nr. 2
Cluj-Napoca,400020Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.