Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Comedia De Mare Succes – Amanta

2 Aprilie, 8:00 pm - 10:00 pm

Detalii

Data:
2 Aprilie
Interval orar:
8:00 pm - 10:00 pm
Events Category:
Tag-uri:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/2084813115085423

Locație

Opera Nationala Romana Cluj-Napoca
Piaţa Ştefan cel Mare, Nr. 2-4
Cluj-Napoca,
+ Google Map
Comedia De Mare Succes – Amanta

Amanta -adaptare dupa “Incurca lume” de A.D. Hertz ;

A sosit timpul sa ne bucuram de o noua comedie savuroasa ce adaposteste in distributie actori de succes de la teatrul national Bucuresti.

Comedia “Amanta” in regia lui Armand Calinovici , o adaptare dupa celebra lucrare   ” Incurca lume ” de A.D. Hertz , va fi pusa in scena de artisti de notorietate, iubiti de public pentru rolurile de exceptie interpretate in numeroase filme si piese de teatru din aria comediei : Ileana Olteanu / Eugenia Serban (Olga) , Magda Catone/ Monica Davidescu/ Raluca Petra ( Didina Strambuleanu ), Ovidiu Cuncea (Bungrazescu Traian), Dorin Andone/ Gavril Patru ( Matei Pintenaru ) si Armand Calota (Emil Strambuleanu), o distributie exceptionala ce va readuce zambetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Actiunea se desfasoara la inceputul secolului xx…in zori, avocatul Emil Strambuleanu se intoarce acasa cu o trasura …uuuuups…Didina nu doarme .e…furioasa! Cati dintre dumneavoastra nu ati pregatit o minciuna cand ati lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi in fata nevestei ravasite ? Dar ce te faci cand minciuna , o inventie de moment folosita de avocat, se transforma in realitate si te trezesti cu amanta in propria casa? Hai sa vedem pe unde scoti camasa…cand in familie cumnatul e procuror.

Va asteptam la spectacolul amanta de A.D. Hertz pentru a afla împreună cum va iesi din incurcatura avocatul-infidel.

`AMANTA`  VINE  LA CLUJ-NAPOCA SI TE TRIMITE  IN  INSORITA GRECIE !!!!!

CUMPARA-TI BILETE LA CEA MAI VIZIONATA COMEDIE DIN ROMANIA <AMANTA>, TRIMITE CODUL DE BARE DE PE BILETUL DE INTRARE LA URMATOAREA ADRESA : ASOCIATIA GHEORGHE IVASCU PADES, STR. GARII, NR.5 , SIBIU, JUD. SIBIU   SI PRIN TRAGERE LA SORTI, POTI CASTIGA UN SEJUR DE 2 PERSOANE IN LUNA IULIE , IN GRECIA !

TRAGEREA LA SORTI SE VA FACE LA SFARSITUL SPECTACOLULUI.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz