comedia ghici cine te suna

Comedia „Ghici cine te sună?!” @ Casa de Cultură a Studenților

Comedia „Ghici cine te sună?!” @ Casa de Cultură a Studenților

Teatrul Elisabeta din București prezintă în data de duminică, 19 septembrie, comedia “Ghici cine te sună?!”, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, începând cu ora 18:00.

GHICI CINE TE SUNĂ?! O piesă de teatru care te face să râzi în hohote, dar care te şi sperie un pic, care te face să realizezi că uneori ai putea ierta mai uşor. Este o piesă de teatru care te face să îţi dai seama ce ai de pierdut, ce câştigi şi ce gândeşti cu adevărat, dar nu ai curajul să recunoşti.

O eclipsă de lună, o petrecere… Cineva se gândeşte la un joc. Cum ar fi să lăsăm telefoanele pe masă şi să răspundem pe speaker? De aici toată lumea se prăbuşeşte. Fiecare îşi arată adevărata faţă. Nimic nu mai poate fi la fel vreodată. Îţi sună cunoscut? Seamănă cu viaţa ta un pic? La teatru poţi vedea cum ar fi… Şi totuşi, dacă nu am juca niciodată acest joc? Poate ar fi mai bine dacă ai trăi în lumea reală, nu în cea virtuală.

𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭̧𝐢𝐞: Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca
𝐂𝐮: Tania Popa, Andreas Petrescu, Leonid Doni, Alexandra Velniciuc, Silviu Mircescu, Laura Cosoi, Vitalie Bichir, Ramona Niculae
𝐏𝐫𝐞𝐭̧ 𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭: 70/80/90/100 lei
𝐈𝐧𝐟𝐨 𝐬̧𝐢 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐚̆𝐫𝐢: 0756 668 332 sau pe https://bit.ly/2UWSs7D

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This