Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Concert aniverar Ave Musica 25

17 December, 2018, 7:00 pm - 10:00 pm

Academia de Muzică „Gheorghe Dima” vă invită luni, 17 decembrie, ora 19:00, în Studioul de Concerte al instituției la Concertul Extraordinar susținut de corul Ave Musica, eveniment ce marchează aniversarea a 25 de ani de activitate artistică a cunoscutului ansamblu coral.

Ave Musica este unul dintre cele mai importante ansambluri corale studențești din țară. Dirijat de conf. univ. dr. Ciprian Para, ansamblul este implicat constant în manifestările artistice din cadrul stagiunilor de concerte ale Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima”. Corul s-a impus în lumea muzicală și prin remarcabilele prezenţe în concertele vocal-simfonice ale ultimilor ani, la un înalt nivel profesionist. Maturitatea interpretativă se bazează pe experienţa acumulată de dirijorul Ciprian Para, pe selectarea atentă și redarea expresivă a repertoriului.

Anul acesta, Corul Ave Musica împlinește 25 de ani de activitate artistică constantă. Această aniversare este marcată printr-un concert extraordinar în care sunt angrenate generaţii de studenţi din cadrul Facultăţii Teoretice a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, precum și distinși soliști și invitați: Constantin Andrei, Sergiu Coltan, Toni Vîntur, Alexandru Cozaciuc, Mihai Damian, Tamás Horváth, Ioana Magazin, Diana Man, Katalin Maté, Alexandru Maxim, Vlad Rațiu, Cristian Suărășan. Corul va fi acompaniat de pianista Cristina Mureșan.

Repertoriul abordat cuprinde lucrări din creația românească și internațională, atât contemporană, cât și clasică.

Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag!

Details

Date:
17 December, 2018
Time:
7:00 pm - 10:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/540261236447244/

Locație

Academia de Muzica “Gheorghe Dima”
I.C. Bratianu nr. 25
Cluj-Napoca, 400079 Romania
+ Google Map
Share This