Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

Concert caritabil – “Music for a dream”

25 March, 7:00 pm - 9:00 pm

Music for a Dream​ este un concert caritabil organizat de agenția culturală Transilvania Classic împreună cu artiștii noștri colaboratori​ Dimma’S​ și ​Young Famous Orchestra.

Demersul nostru este de a sprijini strângerea de fonduri necesare operației unui băiețel de 3 anișori din Reghin, care necesită o operație de eliminare a unei tumori retroperitoneale și tratamentul aferent acesteia, la clinica Gustave Roussy din Franța.

În sensul acesta, am decis organizarea unui concert împreună cu artiștii mai sus menționați, cu un specific eclectic, urmând a fi interpretate genuri muzicale precum Pop-opera și coloane sonore din cinematografie. Ne vom lăsa purtați împreună, pe muzica acestora, de la Sinatra la Star Wars.

Evenimentul urmează să aibă loc într-o sală cu tradiție a comunității clujene: Auditorium Maximum, localizată în Clădirea Colegiului Academic al Universității Babeș-Bolyai, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 5

Prima parte a concertului va avea specificul Pop-opera Greatest Hits (de la Sinatra la Bocelli) și va fi susținută de grupul Dimma’S, format din Anton-Bronislaw Babiaș, Claudiu Chereji, Aurelian Filip și Nicolae Ilincăi.

În partea a doua a evenimentului, ne vom bucura de momentele de excepție oferite de către Young Famous Orchestra, dirijată de către Vladimir Agachi. Programul acestora va avea ca specific coloane sonore cinematografice.

Programul se va desfășura pe parcursul a aproximativ 90 de minute, cu două reprize muzicale a câte 30-35 de minute și o pauză în care invitații și spectatorii sunt invitați in foyer-ul sălii (parter) pentru a servi un pahar din sortimentele deosebite de vinuri pe care Crama Gârboiu (jud. Vrancea) le va pregăti pentru acest eveniment.

Scopul nostru este să reușim să contribuim fiecare la îndeplinirea unui vis, așa că vă așteptăm în număr cât mai mare!

Biletele sunt disponibile online accesând link-ul.

Pentru mai multe detalii legate de modul de desfășurare al concertului sau despre cauza caritabilă, vă stăm la dispoziție.

Detalii

Dată:
25 March
Program:
7:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/2421733258091486/

Locație

Auditorium Maximum
Str. Emmanuel de Martonne, nr. 1
Cluj-Napoca,400090Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.