Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Concert Dabyeot Youth Wind Orchestra

23 Iulie, 6:45 pm - 8:15 pm

Detalii

Data:
23 Iulie
Interval orar:
6:45 pm - 8:15 pm
Events Category:
Tag-uri:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/1038816422946107/

Locație

Auditorium Maximum
Str. Emmanuel de Martonne, nr. 1
Cluj-Napoca,
+ Google Map
Concert Dabyeot Youth Wind Orchestra

Una dintre cele mai mari orchestre de suflători din lume (80 de instrumentiști) aflată într-un periplu european, va ajunge la Cluj-Napoca luni 23 iulie 2018, de la ora 19:00 la Sala Auditorium Maximum din str. Mihail Kogălniceanu, nr.3. Afișul evenimentului anunță un produs cultural rar dar și o veritabilă demonstrație de tradiție și modernitate sud-coreeană. Aflat sub conducerea muzicală a dirijorului Gye Jun Jeon, spectacolul va glisa între exotismul folclorului corean exprimat de Ansamblul JEJU GAYAGEUM și solista Shin Eun Sook (degeum – instrument de suflat tradițional), mai apoi forța interpretării dată de calibrul orchestrei ce a pregătit un repertoriu liric-simfonic și de muzică de film, precum și savoarea lirismului sopranei Soyung Yu.

Din 2005, “Dabyeot- Youth Wind Orchestra” a participat la diverse festivaluri din Coreea de Sud, remarcându-se prin interpretări memorabile la Centrul de Arte Jeju și la Cascada Cheonjaeyeon , în cadrul Festivalului JIWEF (2009), dar şi la cele de la “The Watermill Center”, “Austria Vienna Film Festival Celebration”, “Czech Stonava Local Festival Celebration”, “Bulgaria Lazarpark Orchestra Joint Concert” iar din 2012 şi în România (Timişoara, Craiova şi Bucureşti). Anul 2015 aduce orchestra coreeană pe scena Ateneului Român cu un spectacol foarte bine primit, în egală măsură de public și presa de specialitate.

Dabyeot este numele tradițional coreean al Hamyang Gun și înseamnă „locul unde soarele cald strălucește mereu”.
Biletele sunt disponibile online pe eventim.ro și biletmaster.ro și pot fi achiziționate fizic de la Wens Tour de pe Eroilor nr. 10, la biroul de informatii Carrefour din Vivo (Polus) și Agenția Eventim din Iulius Mall – lângă Biroul de informații

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz