Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Concert de colinde românești

22 December, 2018, 6:00 pm - 8:00 pm

Vă invităm sâmbătă, 22 decembrie, ora 18.00, la Auditorium Maximum UBB, la CONCERTUL DE COLINDE ROMÂNEȘTI susținut de instrumentiștii Filarmonicii de Stat Transilvania și soliștii Operei Naționale Române Cluj-Napoca, sub bagheta cunoscutului dirijor Cornel Groza.

Aflat la a șasea ediție, concertul îi aduce pe scenă pe Noemi Modra (soprană), Tony Bardon (tenor), Cristian Hodrea (bariton), Corul Cappella Transylvanica, Orchestra Academică Transilvană – dirijor Cornel Groza și Corul de copii „Junior VIP” – dirijor Anca-Mona Mariaș.

Colindele sunt prelucrate și orchestrate de compozitorul Cristian Bence-Muk, conferențiar la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”.

Fondurile adunate se vor dona Asociației „Christiana”, care acordă asistenţă socială, medicală şi educativă copiilor orfani sau proveniţi din familii dezorganizate.

Biletele se pot cumpăra de pe biletmaster.ro și de la Agenţia de bilete a Teatrului Naţional Cluj-Napoca. Prețul unui bilet este 50 de lei.

Detalii

Dată:
22 December, 2018
Program:
6:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/545686272510428/

Locație

Auditorium Maximum
Str. Emmanuel de Martonne, nr. 1
Cluj-Napoca,400090Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.