Concert Holograf @ Casa de Cultură a Studenților

Concert Holograf @ Casa de Cultură a Studenților

Holograf – Classic Rock, un turneu national care aduce in orasul tau super hiturile Holograf.

Unele dintre cele mai cunoscute hituri rock din muzica romaneasca sunt semnate de Holograf, asculta-le intr-un super concert cu ritmul rock-ului adevarat.

Autenticele acorduri de chitara si ritmuri de tobe, muzica neprelucrata electronic si povestile de dragoste adevarate intr-un super show – Holograf Classic Rock.

“ Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, “Banii vorbesc”, “Cat de departe”, “De cate ori sa te iubesc” sau “Pierd inaltimea din ochii tai”, hituri Holograf cu care te reintalnesti in show-ul Classic Rock.

Holograf Classic Rock – Vino la Sala Palatului pe 19 februarie sau la concertele din orasul cel mai aproape de tine (13 februarie – Buzau, 14 februarie – Bacau, 15 februarie – Iasi, 16 februarie – Galati, 24 februarie – Timisoara, 1 martie – Cluj Napoca, 7 martie – Ploiesti, 8 Martie – Constanta, 7 Mai – Targoviste).

Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare.

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).

Punem la dispoziție 6 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail [email protected]

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This