Loading Evenimente

« All Evenimente

Concert MIRABELA DAUER @ Casa de Cultură a Studenților

4 December, 7:30 pm

O emoționanată serată de muzică cu artiști importanți care cu melodiile lor au influențat de multe ori viața noastră.

MIRABELA DAUER – Ea este considerată de unii critici muzicali ca fiind una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii pop românești din ultimii 40 de ani. Alături de Corina Chiriac și Angela Similea, Mirabela Dauer a fost una din cele mai frecvente și iubite prezențe pe scena muzicală și de divertisment TV din anii’70-’80. A lansat până în prezent 40 de albume. În noiembrie 2017 a înregistrat 20 de melodii noi. Are un repertoriu de peste 1000 de cântece.

GEMELLI DIVERSI (ITALIA) – Gemelli DiVersi sunt un grup de muzică pop rap italian format la Milano în 1998 și compus din Thema și Strano. Până în 2013, rapperul Grido și DJ THG au fost de asemenea prezenți în grup. Orientați predominant spre rap și funk / R & B, au apărut pe scena italiană în 1998 cu o versiune hip hop a „Dammi solo un minuto” de Pooh.

NELU NICOARA (ENGLEZU’) – Una dintre cele mai răsunătoare voci din Cluj, un etern trubadur care a încântat fiecare persoană care a simțit vibrațiile din vocea lui, a cântat și dansat pe melodiile lui. Cine nu a auzit de acest artist talentat care, în timp, a devenit o legendă vie, iar acum se reinventează! Tinerii și nu numai, generațiile anilor ’80- ‘2010, s-au distrat pe melodiile lui Englezu în show-urile live, atât în cluburile din țară, discoteci, concerte cât și la „serate” și evenimente private din înalta societate. A fost, de asemenea, calificat în show-ul de televiziune „Vocea Romaniei”!

Details

Date:
4 December
Time:
7:30 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
,

Locație

Casa de Cultură a Studenţilor
Piaţa Lucian Blaga 1-3
Cluj-Napoca, 400003 Romania
Phone:
0264598024

Organizator

MiraDue
Share This