Concert Noam David Duo | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Concert Noam David Duo

7 November, 2017, 7:00 pm - 9:00 pm

Noam David (baterist și compozitor) este recunoscut pentru stilul său complex, creativ și poliritmic. Compozițiile sale au contribuit la scena muzicală din Israel, influențînd muzicienii din țara sa în a-și descoperi stilul personal. Colaborează de foarte tânăr cu nume mari, precum Avishai Cohen, Omri Mor, Eli Dejibri, Daniel Zamir și multi alții.

Lansat în martie anul acesta, albumul său “Alef Melody” conține compoziții originale și înregistrări alături de Avishai Cohen (bass), Omri Mor (pian și claviaturi tradiționale) și Avri Borochov (bas).

Noam David Duo:
Musică și aranjament: Noam David
Noam David – Baterie și Vocal
Shai Bachar – Pian, Claviatură și Ableton

Shai Bachar este pianist și compozitor de formație clasică. Născut în creuzetul cultural al Ierusalimului, sound-ul său e decantat prin jazz, armonia orientului mijlociu și muzică electronică.

După încheierea studiilor la Academia de Muzică din Ierusalim, Bachar s-a mutat la New York în 1998, unde a produs, interpretat și creat alături de muzicieni din întreaga lume, precum MOWG (Korea), ISHTAR ALABINA (France), DUDU FISHER (Israel), OZ NOY (USA) și SAMUEL TORRES (Columbia). A interpretat pe scene celebre: Carnegie Hall, Lincoln Center, Merkin Concert Hall, Joe’s Pub (în New York), Broward Center (Florida), Boston’s Symphony Space, chiar și la Kremlin în Moscova.

 

Detalii

Dată:
7 November, 2017
Program:
7:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/166473233932466

Locație

Sala Radio Cluj
Donath 160
Cluj-Napoca, 400293 Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.