Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Concert SPAM @ Cotton Club

13 Ianuarie, 8:00 pm - 11:00 pm

Detalii

Data:
13 Ianuarie
Interval orar:
8:00 pm - 11:00 pm
Events Categories:
,
Tag-uri:
,
RSVP:
https://www.facebook.com/events/1651275671561714

Organizator

Cotton Club Cluj

Locație

Cotton Club Cluj
Strada 1 Decembrie 1918 Nr. 35-37
Cluj-Napoca,
+ Google Map
Concert SPAM @ Cotton Club

Pe 13 ianuarie, Drumul trupei SPAM va realiza ceea ce nu a realizat încă în România nici o autostradă: trecerea Carpaților. Pentru prima dată, după mult timp în care fanii au cerut această întâlnire, trupa SPAM va concerta la Cluj-Napoca.
Concertul va reprezenta lansarea celui mai recent album al trupei, „Facem Dragoste”, incluzând în același timp și piesele pe care fanii trupei le iubesc și le fredonează deja de ani de zile: „Cele mai frumoase”, „Drumul”, „Nu sunt destul de trist să fiu folkist”.

Publicul clujean va avea ocazia să asculte și piese noi sau chiar în primă audiție. Trupa SPAM este formată din Cosmin Vaman, Alexandra Andrei, Alexandru Cismaru, Ciprian Diaconu, Tudor Olaru.

Primul album intitulat “Drumul” a fost plimbat din 2015 la propriu în turnee prin aproape toată ţara. A fost nominalizat la Premiile Muzicale Radio România Actualități şi a obţinut premiile „Albumul Anului 2015” şi Piesa Anului 2015 la Premiile ForeverFolk. Neoficial, se spune că piesa “Cele mai frumoase” precum și albumul “Facem dragoste”, urmează să primească un premiu din partea statului român pentru recunoașterea de merite deosebite în creșterea natalității în România.

Preț bilet : 25 lei
Rezervari : 0747 26 88 66

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz