Concert TIMPURI NOI

Concert TIMPURI NOI – Lansare de album “Moldova Mon Amour” @ Hardward Pub

Concert TIMPURI NOI – Lansare de album “Moldova Mon Amour” @ Hardward Pub

Timpuri NOI – Moldova Mon Amour – lansare de album

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid!

De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri NOI în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. Pentru cei care nu știu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le știe atât de bine: Stere, Tanța, Adeline, Luca,Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata… iar lista poate continua, cu doar câteva excepții, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului.

Pe 29 Ianuarie 2022, în Hardward Pub, Timpuri Noi lansează un nou album –

MOLDOVA MON AMOUR, la Cluj Napoca. Așteptat cu nerăbdare de fani, albumul este puternic rock, poartă stilul inconfundabil al lui Dan Iliescu, care dincolo de rolurile de compoziție își asumă și pe cel de producător. O parte dintre cântecele acestui nou album au văzut scenele de festival și cluburi din ultimul an și au ajuns să fie iubite de public în aceeași măsură precum sunt hiturile clasice ale trupei.

Lansarea MOLDOVA MON AMOUR va fi făcută în stil mare muzical. O veți vedea toți cei prezenți pe 29 Ianuarie, in Hardward Pub.

Bilete: aici.
In ziua concertului, la intrare: 75 lei
ATENTIE: locurile sunt limitate

IMPORTANT:

Accesul la eveniment va fi permis doar persoanelor care au un certificat VERDE valid.
Minorii au acces la eveniment numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal, care trebuie sa prezinte dovada de tutore.

Participarea la acest eveniment reprezintă acordul implicit pentru a folosi materiale foto/video in care puteti fi surprinsi pe platformele de social media proprii sau ale partenerilor noștri.

Conditiile de acces se pot modifica in conformitate cu reglementarile legale în vigoare pentru interior.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE