Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Concert Vivaldi Rocks

July 1 @ 7:00 pm

Orchestra Simfonică București, rebelii muzicii clasice, transformă pe scenă “Anotimpurile” lui Vivaldi într-un monstru rock, care urlă cu pasiune și nebunie.
Anotimpurile – aranjament Eduard Dabrowski după muzica lui Antonio Vivaldi.

Vei fi martorul unei fuziuni care face chitarele electrice să plângă și viorile să urle, într-un spectacol care îți va exploda simțurile.

Vino să asculți cele mai tari hituri rock din istorie interpretate de Orchestra Simfonică București. Melodii legendare de la Metallica, Depeche Mode, Black Sabbath, Queen, Pink Floyd, AC/DC.

Uită de imaginea aceea prăfuită a muzicii clasice; Cătălin Oprițoiu, maestrul flautului, îți va rupe mintea cu riff-uri care te vor face să te întrebi de ce naiba nu ai ascultat muzică clasică până acum. Iar în spatele lui, 50 de maeștri ai instrumentelor, care aruncă în aer partiturile, distrug arcușuri și fac clasicii să se înroșească de rușine.

Acest concert nu e despre a sta cuminte și a aplauda între mișcări; e despre a simți fiecare acord, despre a vedea cum două lumi aparent diferite se pot uni și pot crea ceva cu adevărat epic. E momentul să aruncăm pe fereastră orice preconcepție și să dăm volumul la maxim.

Pune-ți tricoul cu trupa preferată, încălzește-ți gâtul pentru niște strigăte de “Bis!” și pregătește-te pentru o noapte în care muzica clasică și rock-ul se îmbată una cu alta și dansează până la răsărit. “VIVALDI ROCKS” nu e doar un concert, e o revoluție muzicală care îți va schimba definitiv percepția despre ce poate fi muzica. Fii parte din istorie. Fii acolo când Vivaldi întâlnește rock-ul. Fii gata să spui că ai fost martor la nașterea unui nou gen de muzică.

Detalii

Data:
July 1
Interval orar:
7:00 pm
Categorii:
Tags:
,
RSVP:
https://fb.me/e/3ySY3oXsG

Locație

Opera Nationala Romana Cluj-Napoca
Piata Stefan cel Mare, nr. 2-4
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map
Phone
0264 592 976
View Locație Website

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!